De Gordiaan

Menukaart

Met passie bereid en seizoensgericht; dat zijn de gerechten van De Gordiaan. Laat u verrassen door verse visvangst, groenten van nu en prachtige producten uit de polder.
Omdat alle ingrediënten dagvers worden ingekocht, en dus steeds wisselen, vindt u in ons restaurant geen menukaarten, maar een schatkist met alle gerechten en prijzen.


Klassiekers van de Gordiaan

-Carpaccio- € 9,5
Met huisgemaakte pesto, gemarineerde tomaatjes en parmezaanse kaas
-Coquilles- €12,5
Gebakken Coquilles met Kreeftensaus, avocado en zoetzure groentjes
-Risotto- € 14,5
De Italiaanse klassieker met garnituur naar het seizoen
-Dorade- €19,5
Gegrilde dorade filet met lauwwarme groentesalade en ansjovis mayonaise
-Tournedos- €29,5
In pancetta gewikkelde ossenhaas met krachtige rode wijnsaus
-Cheesecake- €6,5
Onze cheesecake met een bolletje pistache ijs
-Kaas- €9,5
assortiment van verschillende kazen met garnituur

Chefs choice
Laat u door onze chef verwennen met het lekkerste wat hij voor u koken kan
3 Gangen € 35
4 Gangen € 40
5 Gangen € 45

Vis van Urk
Wekelijks wisselend gerecht met verse vis, rechtstreeks van Urk
de beste vis in elk seizoen en altijd met een passende garnituur

Seizoenskeuken
Naast deze gerechten vind u bij ons altijd een smakelijke selectie van seizoensgebonden gerechten in onze schatkist en op het krijtbord